Çka është konstipacioni – kapsllëku?

Me konstipacion kuptojmë grup të sindromave me gjetje të përbashkët që përfshijnë jashtëqitje të rrallë (më pak se 3 jashtëqitje në javë), nevojë të fortë, si dhe ndjenjën e moszbrazjes së mjaftueshme e shoqëruar me kohën e zgjatur të qëndrimit në totalet apo të gjitha së bashku.

Fiqi (Figs)
Pema e fikut është një anëtar i familjes së maniteve, zakonisht gjendet në Azi.
Përqendrim i lartë i fibrave ndihmon në promovimin e funksionit të shëndetshëm dhe të rregullt të zorrëve dhe parandalon kapsllëkun. Fibra punon për të shtuar masë për lëvizjet e zorrëve, kështu që jo vetëm që parandalon kapsllëkun, por gjithashtu eliminon diarren dhe lëvizjet e sëmura ose të çrregullta të zorrëve.

Receta
Fiq
Mjaltë

Përgaditja
Fiqin e vendosim në një enë pastaj e ziejm, pas ftohjes e përziejm me një luge të mesme mjaltë organike.

Përdorimi
Çdo mëngjes një lugë të mesme.

Mr.Ph. Liridona Bulliqi

Vitamina E

Related posts

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara