• Filters
 • Rendit sipas
  ...
 • Brand: 
  Coolnight 30s Caps 9,50 

  Përbërja e veçantë sinergjike e Cool Night kombinon melatoninën, me veprimin tradicional të dy bimëve, kamomilit dhe HOPS-it, si dhe me lëndë ushqyese si kalciumi, magnezi, vitamina B1 dhe vitamina B6.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Proteinë Whey 700 g vanillë 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Vit & Min 30 tabs 3,90 

  OstroVit 100% Vit&Min është një suplement dietik kompleks që përmban deri në 20 substanca aktive – vitamina dhe minerale. Është një preparat i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, i krijuar për njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre ditore me përbërës të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 2000 g chocolate dream 55,00 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 2000 g french vanilla 55,00 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 2000 g Strawberry cream 55,00 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 700 g Banana cake 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 700 g çokollatë 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 700 g sponge cake 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit ADEK 200 tabs 7,80 

  OstroVit ADEK është një suplement dietik, i cili është burim i vitaminave të tretshme në yndyrë, si vitamina A, vitamina D dhe vitamina E ose K. Është një preparat gjithëpërfshirës i cilësisë së lartë, i cili është një shtesë e vlefshme për dietën.

 • Brand: 
  OstroVit Appetite Control 60 caps 18,50 

  OstroVit Appetite Control është një grup kapsulash të përshtatshme për t’u gëlltitur, përbërësit e të cilave mund të mbështesin uljen e oreksit. Kombinimi i ekstrakteve të frutave të tamarindit Malabar dhe proteinave të fasules me uthull molle, krom dhe vitaminë B12 ofron mbështetje të shkëlqyer për humbjen e peshës.

 • 06/2024-50%Limited
  Brand: 
  OstroVit Apple Cider Vinegar Gummies 60 cope Çmimi origjinal qe: 16,50 €.Çmimi i tanishëm është: 8,25 €.

  OstroVit Uthulla e Mollës Gummies është një suplement dietik që përmban uthull molle të standardizuar në 5% acid acetik, si dhe acid folik dhe vitaminë B12. Është një preparat i disponueshëm në formën e fasuleve të shijshme pelte me shije molle. Është një produkt i krijuar për njerëzit që kërkojnë një formë më të aksesueshme të uthullës së mollës, e dalluar për aromën dhe shijen e saj specifike, si dhe për ata që duan të mbështesin funksionimin e duhur të sistemit imunitar falë përmbajtjes së vitaminës. B12 dhe acid folik. Doza e rekomanduar ditore e nevojshme për efekte të dobishme: 1 pelte.

  7 në stok

 • Brand: 
  OstroVit Aqua Kick ADEK 10g x 24cope orange 0,80 

  OstroVit Aqua Kick ADEK është një suplement dietik që është burim i vitaminave të tretshme në yndyrë si vitamina A, vitamina D dhe vitaminat E dhe K. Është një preparat modern me shije unike portokalli, i cili disponohet në formë qeseje të përshtatshme. Është një produkt i krijuar për personat fizikisht aktivë, i cili mundëson një furnizim pa probleme me mikroelementë të vlefshëm.

  S’ka stok

 • Brand: 
  OstroVit Aqua Kick Biotin 10g x 24cope 0,80 

  OstroVit Aqua Kick Biotin është një suplement ushqimor i dobishëm në formën e pluhurit të tretshëm në ujë me një aromë të këndshme të ananasit tropikal. Produkti është i destinuar kryesisht për gratë dhe burrat që kanë prioritet pamjen e shëndetshme. Përmbajtja e lartë e biotinës e kombinuar me përbërës të tillë aktivë si acidi folik, zinku, seleniumi dhe ekstrakti Saccharina japonica e bëjnë lëkurën tuaj rrezatuese dhe mbështet funksionet e organeve të brendshme.

 • Brand: 
  OstroVit Aqua Kick Brain Focus 10g x 24cope 0,50 

  OstroVit Aqua Kick Brain Focus është një suplement ushqimor gjithëpërfshirës që përmban inositol, bitartrate kolinë, ekstrakt të rrënjës së ashwagandha, si dhe vitaminë B6 dhe B12. Është një preparat me shije të shijshme molle jeshile, i disponueshëm në formën e një qeseje me pluhur të tretshëm në ujë. Është një produkt i krijuar për njerëzit që kujdesen për funksionin e duhur të trurit dhe funksionin e duhur kognitiv.

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara