• Filters
 • Rendit sipas
  ...
 • Mourinol 600mg 60s Caps 12,50 

  Power Health Cod Liver Oil është një burim i mirë i vitaminës A dhe vitaminës D3. Në të kaluarën, janë bërë beteja midis nënave dhe fëmijëve për hir të saj për shkak të … aromës së veçantë të vajit të mëlçisë së merlucit. Ai vjen nga mëlçia e këtij peshku të bardhë, dhe jo nga mishi i tij si vajrat e tjerë të zakonshëm të peshkut.Power Health Salt përmban 600 mg vaj të pastër fetal për kapsulë, me përmbajtje të lartë të acideve yndyrore të pangopura omega-3 (DHA / EPA).

 • Omega 3-6-9 Classics 30s Caps 9,40 

  Acidet yndyrore omega janë një grup acidesh yndyrore esenciale të pangopura që nuk mund të prodhohen nga trupi i njeriut dhe për këtë arsye duhet të merren nga dieta.

  Marrja e përditshme e acideve yndyrore omega është jashtëzakonisht e rëndësishme për trupin e njeriut, pasi ato janë përgjegjëse për funksionimin e duhur të membranave qelizore, gjegjësisht kontrollin e transportit të substancave që hyjnë dhe dalin nga qelizat. Mungesa e tyre prish funksione shumë të rëndësishme të trupit të njeriut.

  Suplementi ushqimor Omega 3.6.9 i Platinum Range përmban një kombinim të vajit të peshkut, vajit të lirit dhe vajit të lulediellit me një përmbajtje të lartë në acide yndyrore omega 3, 6 dhe 9 të pangopura (EPA, DHA, ALA, LA, OA).

 • Omegalen Ultra Classics 30s Caps 12,00 

  Kapsula vaj peshku me një shtresë të veçantë filmi për thithjen maksimale pa shije.

  Omega 3 është një grup i acideve yndyrore esenciale të pangopura të cilat nuk mund të sintetizohen nga trupi, prandaj është thelbësore që ato të merren nga ushqimi. Nga ky grup i acideve yndyrore Omega 3 dallohen dy: EPA (acidi eicosapentaenoic) dhe DHA (acidi docosahexaenoic).

  Marrja ditore e Omega 3 është jashtëzakonisht e rëndësishme, pasi ato janë përgjegjëse për funksionimin e duhur të të gjitha membranave qelizore, pra kontrollin e hyrjes dhe daljes së substancave në qelizat tona.

  Çdo xhel i butë Omegalen ULTRA përmban 1000 mg vaj peshku, i cili jep 500 mg EPA dhe 250 mg DHA.

  EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.

  DHA kontribuon në ruajtjen e funksionit dhe shikimit normal të trurit.

  EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.

 • Brand: 
  OstroVit Omega 3 + ADEK 90 caps 11,50 

  OstroVit Omega 3 + ADEK është një suplement dietik me cilësi të lartë që përmban acide yndyrore të pangopura omega-3, të tilla si acidi eicosapentaenoic (EPA) dhe acidi docosahexaenoic (DHA), dhe në të njëjtën kohë i siguron trupit vitamina të vlefshme të tretshme në yndyrë – vitamina A, D, si dhe vitamina E dhe K. Është një preparat kompleks, i disponueshëm në formën e kapsulave të gëlltitura lehtësisht, që është një shtesë e vlefshme në dietë.

 • Brand: 
  OstroVit Omega 3 30 caps 3,00 

  OstroVit Omega 3 është një suplement dietik me cilësi të lartë i bazuar në vajin e peshkut, i cili është një burim i acideve yndyrore të pangopura omega-3. Përgatitja përmban komponime të vlefshme si acidi eikosapentaenoik (EPA) dhe acidi dokosaheksaenoik (DHA) dhe është i disponueshëm në formën e kapsulave sofgel të lehtë për t’u gëlltitur.

 • Brand: 
  OstroVit Omega 3 90 caps 7,50 

  OstroVit Omega 3 është një suplement dietik me cilësi të lartë i bazuar në vajin e peshkut, i cili është një burim i acideve yndyrore të pangopura omega-3. Përgatitja përmban komponime të vlefshme si acidi eikosapentaenoik (EPA) dhe acidi dokosaheksaenoik (DHA) dhe është i disponueshëm në formën e kapsulave sofgel të lehtë për t’u gëlltitur.

 • Brand: 
  OstroVit Omega 3-6-9 30 caps 3,50 

  OstroVit Omega 3-6-9 është një suplement dietik që është burim i acideve yndyrore të pangopura omega-3, si dhe omega-6 dhe omega-9, dhe gjithashtu i siguron trupit vitaminë E. Është një preparat në formë e kapsulave të lehta për t’u gëlltitur, e cila rekomandohet veçanërisht për njerëzit me një kërkesë të shtuar për përbërësit e lartpërmendur.

 • Brand: 
  OstroVit Omega 3-6-9 90 caps 7,80 

  OstroVit Omega 3-6-9 është një suplement dietik që është burim i acideve yndyrore të pangopura omega-3, si dhe omega-6 dhe omega-9 dhe gjithashtu i siguron trupit vitaminë E. Është një preparat në formë e kapsulave të lehta për t’u gëlltitur, e cila rekomandohet veçanërisht për njerëzit që dallohen nga një kërkesë e shtuar për përbërësit e lartpërmendur.

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara