Vitamina E

Vitamina E është lëndë ushqyese që luan një rol shumë të rëndësishëm në funksionet jetësore të trupit. Jo vetëm që është anti-oksidant i fuqishëm, por kjo vitaminë forcon sistemin imunitar dhe ndërkohë përmirëson shëndetin e flokëve dhe të lëkurës.

Kjo vitaminë gjendet kryesisht tek perimet dhe drithërat, si: gruri, ulliri dhe ushqimet me origjinë bimore. Mungesa e saj në trup, fillimisht, shoqërohet me infertilitet.

Vitamina E nga “Power of Nature” ka një pastërti maksimale, 98%, nga përbërësi dl-alpha tocopherol, plotësisht e lirë nga metalet e rënda, në një kapsulë të butë dhe të gatshme për t’u përthithur.

Çka është konstipacioni – kapsllëku?
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara