• Filters
 • Rendit sipas
  ...
 • Brand: 
  OstroVit Shaker 700 ml black 3,50 

  OstroVit Shaker 700 ml është një seri shakerash standarde, shumëngjyrëshe, të besueshme, të cilat tani mund t’i merrni me vete kudo që dëshironi. A është një stërvitje e vështirë forcash, një udhëtim në male, apo ndoshta vetëm një shëtitje. Thjesht derdhni ujë ose shake proteinën tuaj të preferuar, e cila do të zëvendësojë vaktin tuaj, i cili shpesh duhet të shpenzojë shumë kohë për t’u përgatitur. OstroVit Shaker 700 ml është zgjedhja juaj !!

 • Brand: 
  OstroVit Shaker 700 ml dark green 3,50 

  OstroVit Shaker 700 ml është një seri shakerash standarde, shumëngjyrëshe, të besueshme, të cilat tani mund t’i merrni me vete kudo që dëshironi. A është një stërvitje e vështirë forcash, një udhëtim në male, apo ndoshta vetëm një shëtitje. Thjesht derdhni ujë ose shake proteinën tuaj të preferuar, e cila do të zëvendësojë vaktin tuaj, i cili shpesh duhet të shpenzojë shumë kohë për t’u përgatitur. OstroVit Shaker 700 ml është zgjedhja juaj !!

 • Brand: 
  OstroVit Shaker 700 ml green 3,50 

  OstroVit Shaker 700 ml është një seri shakerash standarde, shumëngjyrëshe, të besueshme, të cilat tani mund t’i merrni me vete kudo që dëshironi. A është një stërvitje e vështirë forcash, një udhëtim në male, apo ndoshta vetëm një shëtitje. Thjesht derdhni ujë ose shake proteinën tuaj të preferuar, e cila do të zëvendësojë vaktin tuaj, i cili shpesh duhet të shpenzojë shumë kohë për t’u përgatitur. OstroVit Shaker 700 ml është zgjedhja juaj !!

 • Brand: 
  OstroVit Shaker Sport 700 ml black 5,00 

  OstroVit Shaker Sport 700 ml është një seri shakerash standarde, shumëngjyrëshe dhe të besueshme që tani e tutje do të mund t’i merrni me vete kudo që dëshironi. Nëse bëhet fjalë për stërvitje me pesha të rënda, një shëtitje në mal apo ndoshta një shëtitje të thjeshtë – thjesht derdhni ujë ose kompozoni proteinën tuaj të preferuar, e cila do të zëvendësojë vaktin tuaj, të cilin shpesh ju duhet të shpenzoni shumë kohë për ta përgatitur.

  OstroVit Shaker Sport 700 ml është zgjedhja juaj!!

 • Brand: 
  OstroVit Shaker Sport 700 ml dark green 5,00 

  OstroVit Shaker Sport 700 ml është një seri shakerash standarde, shumëngjyrëshe dhe të besueshme që tani e tutje do të mund t’i merrni me vete kudo që dëshironi. Nëse bëhet fjalë për stërvitje me pesha të rënda, një shëtitje në mal apo ndoshta një shëtitje të thjeshtë – thjesht derdhni ujë ose kompozoni proteinën tuaj të preferuar, e cila do të zëvendësojë vaktin tuaj, të cilin shpesh ju duhet të shpenzoni shumë kohë për ta përgatitur.

  OstroVit Shaker Sport 700 ml është zgjedhja juaj!!

 • Brand: 
  OstroVit Shaker Sport 700 ml light green 5,00 

  OstroVit Shaker Sport 700 ml është një seri shakerash standarde, shumëngjyrëshe dhe të besueshme që tani e tutje do të mund t’i merrni me vete kudo që dëshironi. Nëse bëhet fjalë për stërvitje me pesha të rënda, një shëtitje në mal apo ndoshta një shëtitje të thjeshtë – thjesht derdhni ujë ose kompozoni proteinën tuaj të preferuar, e cila do të zëvendësojë vaktin tuaj, të cilin shpesh ju duhet të shpenzoni shumë kohë për ta përgatitur.

  OstroVit Shaker Sport 700 ml është zgjedhja juaj!!

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara