• Filters
 • Rendit sipas
  ...
 • Brand: 
  OstroVit 100% Proteinë Whey 700 g vanillë 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 2000 g chocolate dream 55,00 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 2000 g french vanilla 55,00 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 2000 g Strawberry cream 55,00 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 700 g Banana cake 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 700 g çokollatë 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit 100% Whey Protein 700 g sponge cake 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit BCAA + Glutamine 500 g lemon 23,50 

  OstroVit BCAA + Glutamine është një suplement dietik me cilësi të lartë që siguron një burim të L-glutaminës dhe aminoacideve me zinxhir të degëzuar – L-leucinë, L-izoleucinë dhe L-valinë. Është një preparat me aromë freskuese limoni, i disponueshëm në formë pluhuri të përshtatshme. Është një produkt i krijuar për atletët dhe personat fizikisht aktivë që kujdesen për plotësimin e dietës së tyre të përditshme me aminoacide të vlefshme.

 • Brand: 
  OstroVit BCAA 2-1-1 400 g lemon 19,50 

  OstroVit BCAA 2-1-1 është një suplement dietik që përmban aminoacide me zinxhir të degëzuar të cilësisë më të lartë BCAA, në raportin më të mirë 2:1:1. Këto aminoacide përfshijnë: leucinë, izoleucinë, valinë. Ato duhet t’i dorëzohen trupit sepse i përkasin të ashtuquajturave aminoacide ekzogjene – aminoacide që trupi i njeriut nuk mund t’i prodhojë vetë.

 • Brand: 
  OstroVit BCAA 5000 mg 300 caps 22,50 

  OstroVit BCAA 5000 mg është një suplement dietik që përmban aminoacidet me zinxhir të degëzuar të cilësisë më të lartë BCAA, në raportin më të mirë 2: 1: 1. Këto aminoacide përfshijnë: leucinë, izoleucinë, valinë. Ato duhet t’i dorëzohen trupit sepse i përkasin të ashtuquajturave aminoacide ekzogjene – aminoacide që trupi i njeriut nuk mund t’i prodhojë vetë.

 • Brand: 
  OstroVit BCAA 8-1-1 400 g lemon 17,50 

  OstroVit BCAA 8-1-1 është një preparat i klasit të lartë për personat fizikisht aktivë, i përbërë nga vetëm tre aminoacide me zinxhirë të degëzuar, leucinë, valinë dhe izoleucinë. Mikronizimi i produktit është në nivelin më të lartë. Biodisponibiliteti ideal dhe tretshmëria e lartë e produktit u diktuan nga kërkesat e larta të konsumatorit.

 • Brand: 
  OstroVit Creatine Monohydrate 300g watermelon 16,50 

  OstroVit Creatine Monohydrate është një suplement dietik me cilësi të lartë që është një burim i kreatinës në formën e monohidratit. Është një preparat i disponueshëm në formë pluhuri, në shije të ndryshme, i cili nuk përmban sheqer të shtuar. Është një produkt i krijuar për atletët dhe personat fizikisht aktivë që duan të plotësojnë menunë e tyre me një përbërës të vlefshëm.

 • Brand: 
  OstroVit Creatine Monohydrate 3300 mg 400 caps 27,50 

  OstroVit Creatine Monohydrate 3300 mg është një suplement dietik me cilësi të lartë, i cili është një burim i vlefshëm i kreatinës në formën e monohidratit. Është një preparat i disponueshëm në formën e kapsulave që gëlltiten lehtë, i krijuar për atletët dhe personat fizikisht aktivë.

 • Brand: 
  OstroVit EAA 400 g grapefruit 18,50 

  OstroVit EAA është një suplement dietik pluhur që plotëson dietën tonë me aminoacide esenciale ekzogjene që trupi i njeriut nuk është në gjendje t’i sintetizojë vetë. Produkti i linjës TRUE TASTE u zhvillua duke përdorur lëndë të para të cilësisë më të lartë. OstroVit EAA në dy shije të shijshme për konsumatorët më kërkues.

 • Brand: 
  OstroVit Whey Protein 700 g strawberry cream 27,50 

  OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara