OstroVit 100% Whey Protein 700 g Banana cake

Brendi

27,50 

Brand: 
OstroVit

OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

OstroVit 100% Whey Protein 700 g

OstroVit 100% Whey Protein është një suplement dietik që është burim i koncentratit të proteinës së hirrës, që përmban deri në 70% të proteinave me cilësi të lartë. Është një preparat që i siguron trupit aminoacide me zinxhir të degëzuar BCAA, si dhe aminoacide esenciale EAA. Është një produkt me pak yndyrë, i disponueshëm në formë pluhuri në shije të ndryshme, i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me një makronutrient të vlefshëm.

 • Burimi i proteinave me cilësi të lartë – Një porcion i suplementit dietik i siguron trupit 21 g proteina, që rrjedhin nga koncentrati i proteinës së hirrës.
 • Burimi i aminoacideve me zinxhir të degëzuar BCAA – Një porcion i produktit përmban 4,8 g BCAA.
 • Burimi i aminoacideve ekzogjene EAA – Një porcion i preparatit është një burim i 11 g aminoacide esenciale.
 • Me pak yndyrë – Një porcion i produktit i siguron trupit 0,7 g yndyrë.
 • Pa sheqer të shtuar – Lënda ushqyese përmban një ëmbëlsues me energji të ulët – sukralozë, e cila kontribuon në uljen e përmbajtjes kalorike të produktit.
 • Variante të ndryshme shije – një mori kompozimesh shije do të thotë që të gjithë do të gjejnë diçka për veten e tyre.
 • 1 racion = 2,5 lugë = 30 g .
 • Efikasiteti – Paketa e produktit përmban 23 racione të preparatit.
 • Forma e përshtatshme – Preparati, i disponueshëm në formë pluhuri, siguron furnizim pa probleme të suplementit dietik dhe është i përsosur për njerëzit që kanë vështirësi në gëlltitjen e tabletave.

OstroVit 100% Whey Protein – burim i proteinave me cilësi të lartë

Proteina e hirrës është bërë nga hirra, e cila është një nënprodukt i prodhimit të djathit. Është një burim shtazor i proteinave, i cili përdoret nga personat fizikisht aktivë, pavarësisht nga qëllimi i stërvitjes, niveli i stërvitjes dhe përvoja. Ekzistojnë tre lloje të proteinave të hirrës – koncentrat i proteinës së hirrës (WPC), hidrolizimi i proteinës së hirrës (WPH) dhe izolimi i proteinës së hirrës (WPI). OstroVit 100% Whey Protein përdor koncentrat të proteinës së hirrës nga qumështi, i cili dallohet nga tretshmëria e mirë, asimilueshmëria e shkëlqyer dhe koha e shkurtër e përthithjes, gjë që ndikon pozitivisht në cilësinë e plotësimit.

Vetitë e përbërësve që përmban OstroVit 100% Whey Protein

Proteina kontribuon në rritjen e masës muskulore dhe mbështet mirëmbajtjen e masës muskulore, si dhe mirëmbajtjen e kockave të shëndetshme.

Shija

kek me banane

Paketimi

700g

Lloji

pluhur

Produkt vegjetarian

Po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

SKU: 5903933910826 Kategoritë: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara