OstroVit Choline + Inositol 90 tabs

Brendi

8,50 

Brand: 
OstroVit

OstroVit Choline + Inositol është një suplement dietik që përmban dy përbërës të vlefshëm – kolinë dhe inositol. Është një preparat i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, i krijuar për njerëzit që kujdesen të plotësojnë dietën e tyre ditore me përbërës të vlefshëm.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

OstroVit Choline + Inositol 90 tableta

OstroVit Choline + Inositol është një suplement dietik që përmban dy përbërës të vlefshëm – kolinë dhe inositol. Është një preparat i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, i krijuar për njerëzit që kujdesen të plotësojnë dietën e tyre ditore me përbërës të vlefshëm.

 • Burimi i dy përbërësve të vlefshëm – një porcion i suplementit dietik i siguron trupit 300 mg kolinë bitartrate dhe 300 mg mio-inositol.
 • 1 porcion = 1 tabletë.
 • Efikasiteti – paketa e produktit përmban 90 porcione të preparatit, që mjaftojnë për tre muaj suplement të rregullt.
 • Forma e përshtatshme – preparati është i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë për një furnizim pa probleme të suplementit dietik.

OstroVit Choline + Inositol – shtojcë e vlefshme për dietën e përditshme

Kolina – 2-hidroksietil-N-trimetilaminë – një lëndë ushqyese, e cila kimikisht është një aminë kuaternare. Është një substancë që deri vonë klasifikohej si një vitaminë B dhe referohej si vitamina B4, por të dhënat aktuale shkencore sugjerojnë se kolina është një përbërës i ngjashëm me vitaminën që ka ngjashmëri me aminoacidet dhe në sasi të vogla mund të sintetizohet natyrshëm tek njeriu. trupi. Kolina në trup mund të formohet nga aminoacidi serinë. Në të njëjtën kohë, prodhimi i tij kërkon edhe metioninë, acid folik ose vitaminë B12. Kolina është një përbërës që mund t’i jepet trupit gjithashtu me dietën e përditshme – përbërësi gjendet kryesisht në produktet shtazore, por mund të gjendet edhe në bajame, embrion gruri ose bishtajore të thatë.

Inositol – një lëndë ushqyese që klasifikohet kimikisht si poliol. Është një substancë që deri vonë quhej vitamina B8 dhe përfshihej ndër vitaminat B të tretshme në ujë. Megjithatë, të dhënat aktuale sugjerojnë se inositoli është një përbërës i ngjashëm me vitaminën që mund të prodhohet natyrshëm në trupin e njeriut. Megjithatë, përbërësi mund të furnizohet me trupin edhe me ushqim – sasitë më të mëdha të inositolit mund të gjenden në frutat dhe perimet e freskëta, si dhe te arrat dhe drithërat.

OstroVit përdor kolinën dhe inositolin në të njëjtën kohë, gjë që ka një efekt pozitiv në efektivitetin dhe cilësinë e suplementeve dhe mundëson përfitime më të mëdha sesa në rastin e një përdorimi të vetëm të komponimeve.

Vetitë e përbërësve që përmban OstroVit Choline + Inositol

Kolina kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të homocisteinës dhe ndihmon në funksionimin e duhur të mëlçisë. Për më tepër, përbërja kontribuon në ruajtjen e metabolizmit optimal të yndyrës.

Lloji

tableta

Paketimi

90

Produkt vegan

po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

SKU: 5903246229950 Kategoritë: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara