OstroVit Berberine 90 tabs

Brendi

8,50 

Brand: 
OstroVit

OstroVit Berberine VEGE është një suplement dietik që përmban ekstrakt të rrënjës së barberinës të standardizuar në 2% berberinë. Është një preparat i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, i krijuar për konsumatorët e ndërgjegjshëm që duan të plotësojnë dietën e tyre ditore me një përbërës të vlefshëm.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

Tableta OstroVit Berberine VEGE 90

OstroVit Berberine VEGE është një suplement dietik që përmban ekstrakt të rrënjës së barberinës të standardizuar në 2% berberinë. Është një preparat i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, i krijuar për konsumatorët e ndërgjegjshëm që duan të plotësojnë dietën e tyre ditore me një përbërës të vlefshëm.

 • Burimi i berberinës – një porcion i suplementit dietik përmban 500 mg ekstrakt të rrënjës së barberinës të standardizuar në 2% berberinë.
 • 1 racion = 1 tabletë .
 • Performanca – paketa e produktit përmban 90 racione të preparatit, që mjaftojnë për tre muaj suplement të rregullt.
 • Forma e përshtatshme – preparati i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë siguron furnizim pa probleme të suplementit dietik.

OstroVit Berberine VEGE – një shtesë e vlefshme për dietën e përditshme

Berberina është një përbërje kimike e përfshirë në grupin e alkaloideve izokinoline. Është një substancë natyrale me origjinë bimore, e cila mund të gjendet në rrënjët, kërcellet dhe frutat e shkurreve të familjes së barberries. Berberina është një përbërës i njohur kryesisht në vendet evropiane që është pak i tretshëm në ujë dhe alkool. Në suplementet dietike mund të gjenden në forma të ndryshme kimike – në preparate mund të gjeni berberinë në formën e hidroklorurit ose sulfatit, si dhe në formën e një ekstrakti natyral. Produkti OstroVit përdor ekstrakt të rrënjës së barberinës të standardizuar në 2% berberinë, e cila ndikon pozitivisht në cilësinë e suplementit dietik dhe siguron një përmbajtje të lartë të substancës aktive në çdo porcion të preparatit.

Paketimi

90

Lloji

tableta

Produkt vegan

po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

SKU: 5902232619324 Kategoritë: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara