OstroVit Aqua Kick Pear Power 10g x 24cope

Brendi

0,50 

Brand: 
OstroVit

OstroVit Aqua Kick Pear Power është një suplement dietik me cilësi të lartë që është burim i dy përbërësve të vlefshëm – kafeinës dhe taurinës. Është një preparat me shije të shijshme dardhe, i disponueshëm në formën e qeseve. Ky është një produkt i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të stimulojnë trupin e tyre.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

OstroVit Aqua Kick Pear Power 10 g

OstroVit Aqua Kick Pear Power është një suplement dietik me cilësi të lartë që është burim i dy përbërësve të vlefshëm – kafeinës dhe taurinës. Është një preparat me shije të shijshme dardhe, i disponueshëm në formën e qeseve. Ky është një produkt i krijuar për atletët dhe njerëzit që duan të stimulojnë trupin e tyre.

 • Burimi i dy përbërësve të vlefshëm – një porcion i suplementit dietik përmban 500 mg taurinë dhe 200 mg kafeinë.
 • Aromë e shijshme dardhe që kënaq shijet.
 • Pa sheqer të shtuar – produkti përmban ëmbëlsues me energji të ulët, gjë që kontribuon në reduktimin e përmbajtjes energjetike të suplementit.
 • 1 racion = 1 qeskë = 10 g .
 • Forma e përshtatshme – preparati, i disponueshëm në formë pluhuri, siguron furnizim pa probleme të suplementit dietik dhe është i përsosur për njerëzit që kanë vështirësi në gëlltitjen e tabletave. Mjafton të përzieni përmbajtjen e qeskës me ujë dhe është gati!

OstroVit Aqua Kick Pear Power – suplement dietik i vlefshëm

Taurina – acid 2-aminoetanesulfonik – një përbërje kimike organike, e cila është një aminoacid biogjenik. Është një substancë e klasifikuar si një beta-aminoacid i cili, ndryshe nga alfa-aminoacidet, nuk formon lidhje peptide, dhe në këtë mënyrë – proteina, gjë që e bën përbërjen të referohet si një aminoacid jo proteinik.

Sasitë më të mëdha të taurinës mund të gjenden në muskulin e zemrës, si dhe në muskujt e skeletit, trurit, retinës dhe trombociteve. Substanca mund të sintetizohet në trup nga aminoacidet e squfurit cisteinë dhe metioninë, por prodhimi i saj endogjen është i pamjaftueshëm për të plotësuar nevojat e trupit. Prandaj, rekomandohet që taurina të furnizohet në sistem edhe nga jashtë, së bashku me dietën e përditshme – përbërësi mund të gjendet në peshk, ushqim deti, alga deti të thata ose mish, ndër të tjera, ose në formën e suplementeve dietike.

Kafeina – 1,3,7-trimethylxanthine – një përbërje kimike organike nga grupi i alkaloideve purine. Është një substancë që gjendet natyrshëm në natyrë – mund të gjendet në më shumë se 60 bimë të ndryshme, dhe kokrrat e pjekura të kafesë dhe gjethet e çajit konsiderohen si burimet kryesore dietike të kafeinës. Sidoqoftë, përbërja mund të prodhohet edhe në mënyrë sintetike, përmes reaksioneve të shumta kimike.

Për shkak të vetive të saj, kafeina vlerësohet veçanërisht nga atletët, si dhe nga njerëzit që kryejnë përpjekje intensive mendore. Në përgatitjen OstroVit përdor kafeinë anhydrous, e cila është një përbërje e koncentruar, e cila ka një efekt pozitiv në efektivitetin dhe cilësinë e plotësimit.

Produkti tregon veti të forta higroskopike (përthith fuqishëm lagështinë). Formimi i grumbujve ose një konsistencë uniforme (kompakt) nuk është shenjë e humbjes së vetive të produktit. Në këtë rast, produkti duhet të grimcohet përsëri.

Shija

dardhe

Lloji

pluhur

Produkt vegan

po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara