OstroVit Niacin 250 NO-FLUSH 90 tabs

Brendi

11,20 

Brand: 
OstroVit

OstroVit Niacin 250 NO-FLUSH është një suplement dietik me cilësi të lartë që është burim i niacinës në formën e heksanikotinatit inositol. Ky preparat disponohet në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, të krijuara për personat me nevojë të shtuar për vitamina.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

OstroVit Niacin 250 NO-FLUSH 90 tableta

OstroVit Niacin 250 NO-FLUSH është një suplement dietik me cilësi të lartë që është burim i niacinës në formën e heksanikotinatit inositol. Ky preparat disponohet në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, të krijuara për personat me nevojë të shtuar për vitamina.

 • Burimi i niacinës – Një porcion i suplementit dietik i siguron trupit 250 mg vitaminë B3 në formën e heksanikotinatit inositol, pra në një formë përbërësi që nuk shkakton efektin e skuqjes.
 • 1 racion = 1 tabletë .
 • Efikasiteti – Paketa e produktit përmban 90 porcione të preparatit, që mjaftojnë për tre muaj suplement të rregullt.
 • Forma e përshtatshme – Preparati, i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, siguron furnizim pa probleme të suplementit dietik.

OstroVit Niacin 250 NO-FLUSH – burimi i vitaminës B3

Niacina – vitamina PP ose B3 – një vitaminë e tretshme në ujë që i përket grupit B. Niacina në një farë mase mund të sintetizohet natyrshëm në trupin e njeriut nga aminoacidi triptofani, por gjithashtu ia vlen ta furnizoni atë në trup nga jashtë, së bashku me dieta ditore – vitamina PP mund të gjendet në produktet shtazore si mishi, peshku ose vezët. Si rezultat i përdorimit të suplementeve dietike që përmbajnë niacin, mund të ndodhë një fenomen i quajtur niacin flush, i cili është rezultat i lëshimit të menjëhershëm të acidit nikotinik në trup, i cili kontribuon në rritjen e qarkullimit të gjakut për shkak të vazodilimit. Ky është një efekt anësor i zakonshëm i lidhur me përdorimin e suplementeve dietike që përmbajnë niacinë, të cilat mund të shfaqen si skuqje dhe kruajtje të lëkurës. Është një fenomen që edhe pse i padëmshëm, mund të kontribuojë në ndjenjën e parehatisë. Megjithatë, një zgjidhje e mirë mund të jetë plotësimi i niacinës në formën e heksanikotinatit inositol, i disponueshëm në OstroVit. Është një formë e përbërjes që nuk shkakton efektin e skuqjes , dhe në këtë mënyrë lejon plotësim pa probleme.

Vetitë e përbërësve që përmban OstroVit Niacin 250 NO-FLUSH

Niacina kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë dhe gjithashtu mbështet funksionimin e duhur të sistemit nervor. Përveç kësaj, ndihmon në ruajtjen e funksioneve optimale psikologjike dhe mbështet ruajtjen e gjendjes së duhur të mukozave. Niacina gjithashtu ndihmon në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme dhe kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes.

Lloji

tableta

Paketimi

90

Produkt vegan

po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara