OstroVit Pharma Ferr Aid 60 caps

Brendi

8,50 

Brand: 
OstroVit

OstroVit Pharma Ferr Aid – është një suplement dietik i cili përmban hekur, vitaminë C, vitaminë B6, acid folik dhe vitaminë B12. OstroVit Pharma është një linjë që vë në radhë të parë cilësinë e lëndëve të para, kujdesin farmaceutik të prodhimit dhe të gjithë komponentët falë të cilëve krijohet suplementi. OstroVit Pharma është një suplement absolutisht elitar për konsumatorët që e dinë se çfarë është më e rëndësishme për ta.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

OstroVit Pharma Ferr Aid 60 kapsula

OstroVit Pharma Ferr Aid – është një suplement dietik i cili përmban hekur, vitaminë C, vitaminë B6, acid folik dhe vitaminë B12. OstroVit Pharma është një linjë që vë në radhë të parë cilësinë e lëndëve të para, kujdesin farmaceutik të prodhimit dhe të gjithë komponentët falë të cilëve krijohet suplementi. OstroVit Pharma është një suplement absolutisht elitar për konsumatorët që e dinë se çfarë është më e rëndësishme për ta.

 • 5 përbërës aktivë
 • 60 kapsula në paketim
 • Cilësia më e lartë e lëndëve të para dhe prodhimit
 • Paketim i errët, qelqi
 • Kapsula të lehta për t’u gëlltitur
 • Produkti është i mjaftueshëm për dy muaj shtesë
 • Ndihmon për prodhimin e duhur të rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës

Vetitë e përbërësve të përfshirë në OstroVit Pharma Ferr Aid:

Hekuri – ndihmon në prodhimin e duhur të rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës. Ndihmon në ruajtjen e funksioneve të duhura njohëse. Kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë. Ndihmon në transportin e duhur të oksigjenit në trup dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Kontribuon në uljen e ndjenjës së lodhjes dhe rraskapitjes. Ajo luan një rol të rëndësishëm në procesin e ndarjes së qelizave.

Acidi folik – është thelbësor për sintezën e acideve ribonukleike dhe deoksiribonukleike dhe, rrjedhimisht, për ndarjen e qelizave dhe rritjen e indeve, reaksionet e metilimit dhe metabolizmin e aminoacideve. Ai luan një rol të madh në parandalimin e defekteve të lindjes së fetusit. Krahas hekurit dhe vitaminës B12 është një nga blloqet ndërtuese të qelizave të gjakut. Mungesa e acidit folik ose vitaminës B12 çon në anemi megaloblastike.

Vitamina B6 – ndihmon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të homocisteinës dhe sintezën e duhur të cisteinës. Kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë. Ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit nervor. Kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të proteinave dhe glikogjenit. Ndihmon në ruajtjen e funksioneve të duhura psikologjike, prodhimin korrekt të qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Kontribuon në uljen e ndjenjës së lodhjes dhe në rregullimin e aktivitetit hormonal.

Vitamina B12 – kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë. Ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, metabolizmin e homocisteinës, ruajtjen e funksioneve psikologjike dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut. Gjithashtu, ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, kontribuon në uljen e ndjenjës së lodhjes dhe rraskapitjes. Ajo luan një rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Vitamina C – rrit përthithjen e hekurit. Ndihmon në ruajtjen e funksionimit të duhur të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve intensive fizike. Kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë. Ndihmon në ruajtjen e funksionimit të duhur të sistemit nervor, ruajtjen e funksioneve të duhura psikologjike dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Vetitë e përbërësve të përfshirë në OstroVit Pharma Ferr Aid:

 • Ndikimi në prodhimin korrekt të rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës
 • Ndihmoni në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë
 • Kontribuoni në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes
 • Luajnë një rol të rëndësishëm në procesin e ndarjes së qelizave
Paketimi

60

Lloji

kapsula

Produkt vegan

po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

SKU: 5903246228137 Kategoritë: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara