OstroVit Digezyme Digestive Enzymes 90 tabs

Brendi

10,50 

Brand: 
OstroVit

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes është një suplement dietik me cilësi të lartë që ofron një burim të kompleksit multienzimatik DigeZyme®, i cili përmban pesë përbërës të ndryshëm aktivë. Është një preparat i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtësisht, i krijuar për njerëzit që kujdesen të sigurojnë trupin e tyre me një kompleks përbërësish të vlefshëm.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes 90 tableta

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes është një suplement dietik me cilësi të lartë që ofron një burim të kompleksit multienzimatik DigeZyme®, i cili përmban pesë përbërës të ndryshëm aktivë. Është një preparat i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtësisht, i krijuar për njerëzit që kujdesen të sigurojnë trupin e tyre me një kompleks përbërësish të vlefshëm.

 • Burimi i kompleksit multienzimatik DigeZyme® – preparati përmban 150 mg kompleks enzimë, i cili përbëhet nga pesë substanca, si α-amilaza, proteaza neutrale, laktaza, lipaza dhe celulaza.
 • 1 porcion = 1 tabletë.
 • Performanca – paketa e produktit përmban 90 racione të produktit, që mjaftojnë për tre muaj suplement të rregullt.
 • Forma e përshtatshme – preparati është i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë për një furnizim pa probleme të suplementit dietik.

OstroVit Digezyme Enzimat Digestive – burim gjithëpërfshirës i komponimeve të vlefshme

Enzimat tretëse janë substanca që mundësojnë ecurinë e duhur të proceseve të tretjes në organizëm. Këto janë proteina makromolekulare përgjegjëse për zbërthimin e komponimeve komplekse në forma më të thjeshta. Ato sekretohen natyrshëm në sistemin tretës nga gjëndrat tretëse dhe megjithëse çdo organ është përgjegjës për një enzimë të ndryshme, përbërësit e ndryshëm plotësojnë njëra-tjetrën, ndaj është e rëndësishme që trupit të mos i mungojë asnjëra prej tyre.

OstroVit Digezyme Enzimat Digestive është një formulë gjithëpërfshirëse që përmban:

 • α-amilaza – e cila është enzima përgjegjëse për zbërthimin e polisaharideve në sheqerna të thjeshta, të cilat më pas absorbohen nga trakti gastrointestinal. α-amilaza prodhohet kryesisht nëpërmjet gjëndrave të pështymës dhe pankreasit.
 • Proteaza neutrale – një enzimë nga grupi i peptidazës që merr pjesë në hidrolizën ose zbërthimin e proteinave në peptide dhe aminoacide.
 • Laktaza – një enzimë thelbësore për tretjen e qumështit dhe produkteve të qumështit – përgjegjëse për zbërthimin e laktozës, një sheqer qumështi, në glukozë dhe galaktozë.
 • Lipaza – një grup enzimash të prodhuara kryesisht në pankreas që janë përgjegjëse për zbërthimin e yndyrave – ato shndërrojnë trigliceridet në acide yndyrore dhe glicerinë.
 • Celulaza – një enzimë nga grupi i hidrolazës që katalizon lidhjet midis molekulave të glukozës në celulozë, duke rezultuar në formimin e glukozës.
Lloji

tableta

Paketimi

90

Produkt vegan

po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

SKU: 5903933913919 Kategoritë: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara