OstroVit Vitamin K2 200 Natto MK-7 90 tabs

Brendi

9,50 

Brand: 
OstroVit

OstroVit Vitamina K2 200 Natto MK-7 është një suplement dietik me cilësi të lartë që ofron një burim të vitaminës K2 me prejardhje nga natto në formën shumë të disponueshme të menaquinone-7-MK-7. Është një preparat në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, i projektuar për njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre ditore me një përbërës të vlefshëm.

 •  Dërgesat & Kthimet

  Transporti

  Dërgesat në Kosovë

  1-2 ditë pune
  Porosi deri 30 €, Posta 2 €
  Porosi mbi 30 €, Posta FALAS

  Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

  3-5 ditë pune
  Porosi deri 80 €, Posta 5 €
  Porosi mbi 80 €, Posta FALAS

  Kthimet

  Për arsye të ndejshmërisë së produkteve nuk pranojmë kthime!


  Share
Produkte Origjinal të Çertifikuara dhe Siguri e GarantuarTrust

OstroVit Vitamin K2 200 Natto MK-7 90 tableta

OstroVit Vitamina K2 200 Natto MK-7 është një suplement dietik me cilësi të lartë që ofron një burim të vitaminës K2 me prejardhje nga natto në formën shumë të disponueshme të menaquinone-7-MK-7. Është një preparat në formën e tabletave që gëlltiten lehtë, i projektuar për njerëzit që duan të plotësojnë dietën e tyre ditore me një përbërës të vlefshëm.

 • Burimi i vitaminës K2 – një porcion i suplementit dietik i siguron trupit 200 µg menaquinone-7-MK-7 që rrjedh nga kokrrat e sojës të fermentuara nga Bacillus subtilis.
 • 1 porcion = 1 tabletë.
 • Performanca – paketa e produktit përmban 90 racione të produktit, që mjaftojnë për tre muaj suplement të rregullt.
 • Forma e përshtatshme – preparati është i disponueshëm në formën e tabletave që gëlltiten lehtë për një furnizim pa probleme të suplementit dietik.

OstroVit Vitamina K2 200 Natto MK-7 – burim i vlefshëm i vitaminës K2

Vitamina K2 , e referuar si menaquinone, është një përbërje kimike organike e klasifikuar si një vitaminë e tretshme në yndyrë. Vitamina K2 ruhet në trupin e njeriut kryesisht në mëlçi. Mund të prodhohet nga bakteret e pranishme në traktin gastrointestinal, të furnizuara me trupin me ushqim (mund të gjendet në produktet bimore dhe shtazore), si dhe në formën e suplementeve dietike.

Vitamina K2 e përdorur në përgatitjen e OstroVit rrjedh nga natto, e cila është nga soja e fermentuar nga bakteret Bacillus subtilis. Komponimi disponohet në formën e menaquinone-7-MK-7, pra në formën që përthithet më së miri nga trupi i njeriut, gjë që ndikon pozitivisht në përthithjen dhe cilësinë e suplementit dietik.

Vetitë e përbërësve që përmban OstroVit Vitamina K2 200 Natto MK-7

Vitamina K kontribuon në koagulimin e duhur të gjakut dhe, për më tepër, ndihmon në ruajtjen e kockave të shëndetshme.

KUJDES! Produkti nuk duhet të konsumohet nga njerëzit që marrin antikoagulantë që përmbajnë antagonistë të vitaminës K (si warfarin dhe acenokumarol).

Përdorimi i sugjeruar

Konsumoni 1 racion (1 tabletë) në ditë. Produkti është i destinuar për të rriturit.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementi dietik nuk mund të përdoret si zëvendësues (zëvendësues) për një dietë të larmishme. Rekomandohet një dietë e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mos hani nëse jeni alergjik ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit. Produkti nuk duhet të përdoret nga fëmijët, gratë shtatzëna, nënat me gji dhe personat që marrin antikoagulantë që përmbajnë antagonistë të vitaminës K (p.sh. warfarin dhe acenokumarol). Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël.

Lloji

tableta

Paketimi

90

Produkt vegan

po

Brendi

OstroVit

Origjina

Poloni

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Prisni! para së të shkoni…
Përfito 5% zbritje për porosinë tuaj të parë

ANAPHARMACY to clipboard

Përdorë kodin më lartë për të fituar zbritjen prej 5% gjatë porosisë

Produkte të Rekomanduara